Blockchain.com: 10 euró jutalom jár 25 eurónyi stabil coin vásárlásért

spot_img

A Blockchain.com felhasználói 10 euró értékű stabil coint kapnak, ha legalább 25 euró értékű cEUR tokent vásárolnak. A cEUR egy Celo Network által forgalomba hozott stabil coin, aminek célja, hogy a többségében dollár alapú stabil coinok által uralt piacon alternatívát biztosítson.

Az akcióban azok vehetnek részt, akik február 11-ig legalább 25 euró értékű cEUR-t vásárolnak a Blockchain.com tárcájukon keresztül. Az ezért járó 10 cEUR bónuszt március 11-e körül írják jóvá. A megvásárolt 25 cEUR-t egészen ennek megérkezéséig kell a Blockchain.com tárcában tartani. Ennek kapcsán tehát érdemes odafigyelni arra, hogy a váltás során levont jutalék után is legalább 25 cEUR maradjon a számlánkon, különben nem leszünk jogosultak az ajándékra.

A promócióban a Blockchain.com régi és új (‘gold’ ügyfélazonosított) felhasználói is részt vehetnek, de leginkább azok számára érheti meg, akik már tartanak itt némi pénzt/kriptót, hiszen nekik csak cEUR-t kell váltaniuk a wallet beépített tőzsdéjén. Aki csak emiatt utalna be az oldalra, annak lehet, hogy olyan banki/tranzakciós költségekkel kell számolnia, ami felemésztheti a 10 eurós jutalom jelentős részét.

A Blockchain.com emellett most 16%-os éves kamatot is kínál a nála elhelyezett cEUR letétekre, ehhez azonban legalább 100 dollár értékű tokennel kell rendelkezni, ennél alacsonyabb összeget ugyanis nem lehet átutalni az ezt biztosító ‘Rewards’ alszámlára.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img