Januári kereskedési versenyünk végeredménye

spot_img

Január 1-én vette kezdetét a hetedik Kripto Akadémia trading race. A 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyen bárki részt vehetett, aki rajtunk keresztül regisztrált a Binance oldalára.

A végső helyezésekről a lenti táblázat ad tájékoztatást. A résztvevők az egyedi azonosítóik alapján kereshetik ki magukat a listából, amiket a Binance fiókjukba belépve, az alábbi helyeken érhetnek el:

A tőzsde fejlécének jobb felső sarkában, a felhasználói fiók email címére kattintva:

A mobil alkalmazás főoldalának bal felső sarkára koppintva:

Az azonosítókat csak részleteikben tesszük közzé. A kitakart részek hossza nem egyezik meg az azonosítók eleje és vége között lévő karakterek valós számával. A versenyt fizetős helyen záró kereskedők a táblázat alatt megadott módon jelezhetik jogosultságukat a nyereményeik átvételére.

A végeredmény a Binance által január 1 – 31. között mért jutaléktermelés alapján került megállapításra.

Ha a táblázat alapján úgy gondolod, hogy a fizetős helyek egyikén végeztél, küldj egy emailt az info@kriptoakademia.com email címre. A levélben add meg a teljes Binance azonosító számodat és azt a Binance BEP20 (BSC) USDT címet, ahová elküldhetjük a nyereményed.

Az USDT deposit oldalt erre a linkre kattintva nyithatod meg.

A jelentkezés határideje egy hét, vagyis február 10.  csütörtök 23:59. Ennek lejárta után már nem lesz lehetőség a kifizetési kérelmek leadására. Az utalásokat legkésőbb a fenti időpontot követően fogjuk végrehajtani. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Kérünk, hogy a levél elküldésekor segítsd a munkánkat és a tárgy mezőbe írd bele: Trading race.

Tegnap kezdetét vette sorozatunk újabb fordulója is. A februári verseny a már megszokott szabályok szerint kerül lebonyolításra:

Februárban folytatódik 2000 dollár összdíjazású kereskedési versenyünk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img