Minden idők leggyorsabb visszapattanását produkálta az ETH

spot_img

Lehet, hogy januárban megvolt az ethereum árfolyamának alja, mert nemrég az ETH olyan visszapattanást élt meg, amilyet még medvepiacon nem láttunk.

A január 24-i aljtól számolva, amikor 2150 dolláron állt meg az ETH, az árfolyama 50%-ot emelkedett. A hírek közül valószínűleg a KPMG bevásárlása dobhatta meg az árfolyamot, amit két nappal ezelőtt jelentettek be. A négy nagy könyvelőóriás egyike még nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan mennyi BTC-t és ETH-t vásárolt, de az irány egyértelmű: az ügyfeleik számára is szeretnék valamilyen módon elérhetővé tenni a kriptopénzeket. 

ETH árfolyamveszteségek a történelmi csúcshoz képest

Miután sokan egy újabb kripto télre készültek, az ethereum történetének hetedik 50%-os vesztesége után pattant az árfolyam. Az végül 2150-ről 3234 dollárig jutott, mindössze három hét alatt. Ez volt minden idők leggyorsabb visszapattanása egy medvés ciklusból az Arcane Research szerint. Egy talpraállás eddig átlagosan 165 napig tartott. 

„Az ethereum és a szélesebb kripto ökoszisztéma nagyon másképp néz ki, mint 2016-2018 között kinézett. Ha a múltbeli adatok jelzésértékűek és elmarad az olyan kripto tél, mint amilyen 2018-ban volt, akár 2022 júliusában már 4000 dollárnál járhat az ETH.” – írta az Arcane Research.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img