Harmadik hónapja esik a tőzsdék webes forgalma

spot_img

A The Block Research adatai szerint januárban volt harmadik hónapja, hogy a kriptotőzsdékre érkező látogatók száma esett. A webes forgalom az általános piaci hangulat egy jó indikátora: azokban az időszakokban, amikor “a taxis is a bitcoinról beszél” általában kiugróan sokan látogatják a tőzsdék honlapját, amíg medvepiackor ez a szám alaposan visszaesik.

A webes forgalom az összes kriptotőzsdén 427,6 millió volt januárban, ami 8,3%-al kevesebb, mint amit decemberben láttunk, ami pedig a novemberi látogatók számánál volt 14,7%-al kevesebb. Ezek az esések még koránt sem akkorák, mint amekkorákat egy-egy bikapiac ciklus végével láttuk.

kriptotőzsdék webes forgalma 2018-2022

A fenti grafikon legelső oszlopa még a 2017-es év végi hájpról tanúskodik, majd jól látható, hogy mennyire beesett a forgalom két évre. 2020 novemberétől már világosan látszik a bikapiac kezdete, a nyári megakadása és a novemberi csúcs is.

A leglátogatottabb tőzsde továbbra is a Binance (fenti ábrán sötétlilával), ami a webes forgalom 33,2%-át uralja. Utána következik a Coinbase, majd a Bybit, 18,1- és 6,6 százalékkal.

/theblock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img