Telket vett a Gucci a The Sandbox-on

spot_img

Saját virtuális világának beindításán dolgozik a luxuscikkekről ismert Gucci brand. A Z-generáció meghódításán dolgozó Gucci Vault, aminek része egy Discord szerver is (igen, van saját Discord szervere a Gucci-nak!) a metaverzumban szeretné megalapozni magát, ezért vásárolt egy telket a The Sandbox világában.

A telkek száma, kiterjedése és árfolyama, nem ismert a közönség számára. A tervek szerint a Gucci és a The Sandbox közösen egy interaktív divatélmény megteremtésén fog dolgozni. A Gucci Vault kreatív igazgatója egy izgalmas kísérleti térnek írta le a kezdeményezést.

Egyelőre még ködös, hogy pontosan mit is szeretnének építeni a megvásárolt telekre, de annyit elárultak, hogy „a helyet a gyerekkori emlékeink inspirálják a szépség kereséséről, ami a Gucci Maze-be vezet majd, ahol a divat jövőjéről és a metaverzumban elfoglalt szerepéről szeretnénk diskurzust indítani”.

A The Sandbox eddigi partnerkapcsolatai alapján arra következtethetünk, hogy több Gucci tervezőtől származó virtuális ruhát és kiegészítőt is vehetünk majd, vagy kereskedhetünk azokkal. A telekre pedig egy kifutó-szerű, közösségi eseményeknek helyt adó épület és környezet kerülhet.

A The Sandbox $SAND token árfolyamának alakulása tavaly augusztus óta

A Gucci Vault a Gucci fiatalokat célzó online szolgáltatása és boltja. A Gucci metaverzum projektjeit és NFT kiadásait is ők fogják össze. A NFT térben is a korai fecskék közé tartoztak: ők voltak az első luxus brand, ami belépett ebbe a világba.

Legújabb kezdeményezésükben egy 500 darabos NFT kollekciót bocsátanak piacra Supergucci névvel. A három szériában kiadott kollekcióhoz egy-egy kerámia szobor is tartozik és mindegyiket 1,5 ETH értékűre teszik. Az első kettő szériához csak limitált számú vásárló fért hozzá, azonban a harmadik kiadás már publikus lesz. Annak indulását azonban botok tömegeinek bevetése miatt elhalasztották.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img