A CRO-t átnevezeték Cronos-nak, de amúgy semmi sem változott

spot_img

A Crypto.com átnevezte natív tokenjét Cronos-ra. A népszerű váltó coinja eddig egyszerűen csak Crypto.com Coin volt, CRO tickerrel. A ticker viszont nem változik és a mechanikák is maradnak a régiben.

A tegnapi bejelentés szerint a rebranding célja, hogy “tükrözze a Cronos ökoszisztéma decentralizáltságát és azt a rengeteg fejlődést, amin keresztül ment”.

A fejlődés alatt főleg arra gondolnak, hogy mostanra több száz decentralizált alkalmazás fejlesztője dolgozik a Cronos hálózattal. Ezek túlnyomó többsége pedig teljesen független fejlesztő – tette hozzá a Crypto.com.

“A Cronos ökoszisztéma képezi a Web3 adopciójának és kihasználásának következő fázisát. Ezzel több százmillió felhasználóhoz fog eljutni a Web3” – írja a bejelentés.

A Cronos hálózatot a Crypto.com indította el novemberben. Kompatibilis az Ethereum Virtual Machine-al (EVM), aminek hála képes Ethereum alkalmazásokat saját protokolljába integrálni, így a DeFi, GameFi és metaverzum alkalmazások is futnak rajta.

A Cronos megszületése óta már 350 ezer egyedi címet készítettek rajta, 15 millió dolláros forgalommal és 2,5 milliárd dolláros TVL-el fut. A Total Value Locked alapján rangosorlt DeFi platformok listáján ezzel a tizedik helyen áll.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img