SimpleFX: akár 150 dollár értékű bónusz jár az Ethereum befizetésért

spot_img

A SimpleFX-en akár 150 dollár értékű bónuszt szerezhetnek, akik etherrel fizetnek be a számlájukra. A kereskedésre használható ajándék megszerzéséhez nincs más dolgod, mint ellátogatni a SimpleFX-re (ahol ha még nincs fiókod, egy email cím megadásával létrehozhatsz egyet), majd befizetni az itt található ETH címre. A bónuszt a beérkezést követően azonnal jóváírják a számlákon.

A bónusz mérete a befizetett összeg nagyságától függ:

  • $30 a $100-t meghaladó befizetésért.
  • $50 a $250 -t meghaladó befizetésért.
  • $150 az $500-t meghaladó befizetésért.

A limitált ideig elérhető ajánlat február 23. és 26. között érvényes. A bónusz kombinálható az SimpleFX első befizetői bónuszával is, ami 2500 dollárig megduplázza a fiókra érkező első befizetést. Az oldal szabályzata személyenként akár 50 fiók megnyitását is lehetővé teszi.

A 2014 óta működő SimpleFX a kripto mellet számos részvény, árucikk, arany, ezüst és forex pár kereskedését is lehetővé teszi. Kínálatában megtalálhatók az olyan egzotikus és nagy volatilitású piacok, mint például a japán, a török, vagy éppen a brazil tőzsdék kínálata is.

A felhasználók 30 féle kripto és fiat befizetési mód közül választhatnak, melyek között a most kiemelt ethereumon kívül még megtalálható a bitcoin, a lightning, a tether és a Binance BEP20 standardja is. A befizetéseket a tőzsde egy cold walletben tárolja, a fiókok védelmére pedig a 2 faktoros hitelesítés és az emailes megerősítés is bekapcsolható.

Az alkalmazás lehetővé teszi az Ethereum stake-elését is (ETH 2.0), az így letétben tartott ETH ellenértéke pedig akár a kereskedés során is felhasználható, miközben az kamatozik az oldal által felügyelt poolban.

Ha szeretnél élni a felajánlott, akár 150 dolláros bónusz ajánlattal, látogass el a SimpleFX oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img