A Ledger és a Coinbase egyesíti erőit

spot_img

A Coinbase Wallet böngészőbővítmény mostantól támogatja a Ledger hardver tárcát. Ez azt jelenti, hogy a Coinbase Wallet böngészőbővítmény használata egy további biztonsági réteggel is bővült.

A kriptovaluták világába való belépés és befektetés egyik legfontosabb momentuma a privátkulcsok biztonságos tárolása. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy kezdő vagy haladó felhasználó vagy. A privátkulcsok biztonsága az első!

Charles Hamel, a Ledger termékért felelős alelnöke szerint “ez az új funkció a Coinbase felhasználóinak világelső biztonsági lehetőséget és nyugalmat biztosít kripto- és NFT-k tárolására”.

A Ledger lehetővé teszi, hogy digitális eszközeidet a Nano hardvertárca biztonságából kezeld és hackelés biztosak legyenek. A Ledger hardvertárcákkal nem csak a kriptovalutáidat, hanem az NFT-ket is védve tárolhatod.

A partnerség részeként a Ledger a Coinbase-el közösen piacra dobta a Nano X Coinbase Edition hardver tárcát, amely korlátozott ideig érhető el a szolgáltató online áruházában. Ha te is szeretnél egy ilyen limitált kiadású Ledger-t vásárolni, az alábbi linkre kattintva ezt megteheted.

Legutóbbi bejegyzésében a Ledger kifejtette célját, miszerint biztonságos kapuja kíván lenni a Web3-nak. Ennek érdekében a jövőben folyamatosan új szolgáltatásokat, érméket, tokeneket, NFT-ket, DAappokat fog hozzáadni a Ledger Live alkalmazásához.

Discord csatornánkon szinte napi téma a kirptotárcák használata. Többen használnak cold walleteket, fizikai tárcákat, mások megelégszenek a szoftveres hot walletekkel vagy csak egyszerűen a tőzsdéken, DeFi, lending oldalakon tartják digitális eszközeiket kereskedés, befektetés, nyereség elérése céljából.

Korábbi cikkünkben már áttekintettük a digitális tárolási lehetőségeket, több részen keresztül pedig körbe jártuk a hardver (fizikai) tárcákat.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

A Ledger kriptopénz fedezetű betéti kártyát dob a piacra 

/ledger, coinbase/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img