A luxuscikkek piacát hódítaná meg az FTX

spot_img

Az FTX kriptotőzsde létrehozott egy új, globális luxus partnerségek osztályt saját berkein belül. Az élére pedig Lauren Remington Plattot nevezte ki. Platt a Vensette nevű szépség- és divatvállalatot vitte sikerre, ügyfelei között ott van a Michael Kors és a Vogue is.

„Örülünk, hogy Lauren csatlakozott az FTX-hez és, hogy ő vezeti majd a következő marketing hadjáratunkat a luxus márkák világába. Az ő tapasztalata ezen a területen elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy a növekedésünk következő fázisába érjünk” – mondta a Sam Bankman-Fried, az FTX vezérigazgatója.

Platt feladata az lesz, hogy divatmárkákkal kössön partnerséget és megtalálja azokat a területeket, ahol együtt tudnak működni velük. Ilyen lehet a fizetések szektora, a luxus termékek vagy a digitális művészeti termékek hitelesítése.

Platt kinevezésével rövid időn belül már a második terjeszkedését jelenti be az FTX. A múlt héten bejelentették a gaming divíziót, ami játékfejlesztőknek segít majd az NFT-k és kriptopénzek integrációjában.

A luxuscikkek nagyjából 300 milliárd dollárt érő piacot tesznek ki és ez 2025-re még 34 milliárddal nőhet. Ez a piac a pandémia alatt figyelt fel jobban a virtuális világra és a kriptora. Csak ebben a hónapban több divatmárka is jelezte, hogy dolga van a metaverzummal: a Victorsa’s Secre, az Urban Decay és a L’Oreal is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img