Ukrajna airdroppal jutalmazza a kriptós adakozókat

spot_img

Az elmúlt napok során több mint 30 millió dollár értékű kriptovaluta adomány érkezett Ukrajnába. A gyűjtőakcióban résztvevő címeket az ország hivatalos Twitter csatornáján tették közzé.

A két fenti tárcához később egy Polkadot címet is mellékeltek, valamint köszönetet mondtak az azt létrehozó Gavin Woodnak is, aki 5 millió dollárnyi tokent ajánlott fel a segélyszervezetek számára. A hálálkodást ugyanakkor ma reggel egy különös és sokakat meglepő üzenet követte:

“Airdrop megerősítve. A snapshot időpontja: március 3. 18:00.”

Vagyis úgy tűnik, hogy azok, akik támogatják Ukrajnát, kapni fognak valamit a támogatásukért cserébe.

Az üzenetsor alapján jelenleg még nem egyértelmű, hogy melyik láncon kerül majd kibocsátásra az ajándék, illetve annak pontos tárgya sem. Elképzelhető, hogy nem egy kriptovalutáról, hanem egy NFT formájában kibocsátott jelvényről lesz szó, ami nem annyira anyagi, mint inkább eszmei értékkel fog rendelkezni.

A bejegyzés végén egy link is található, ami Ukrajna miniszterelnök-helyettesének, Fedorov Mykhalio-nak a közösségi oldalára mutat, aki rendszeresen oszt meg információkat az országnak felajánlott adományokról.

Aki szeretné támogatni ukrán szomszédaink harcát, az a fenti üzenetekben is közétett címek valamelyikére küldheti el a nekik szánt összeget, amiket itt is közzétesszünk:

BTC: 357a3So9CbsNfBBgFYACGvxxS6tMaDoa1P

ETH és USDT (ERC20): 0x165CD37b4C644C2921454429E7F9358d18A45e14

DOT: 1x8aa2N2Ar9SQweJv9vsuZn3WYDHu7gMQu1RePjZuBe33Hv

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img