Két millió játékos regisztrált már a The Sandboxra, elindult a Season 2

spot_img

Átlépte a kétmilliomodik regisztrált felhasználót a The Sandbox a tegnapi season 2 indulás során.

Az NFT-ket és a SAND tokeneket egyaránt használó metaverzum már négy éve áll fejlesztés alatt és tegnap az érdeklődő nagyközönség előtt is korlátlanul megnyílt – bár még csak alfa fázisban tart, annak is a második szezonjában – az elsőt tavaly novemberben rendezték.

A Season 2 hivatalosan tegnap nyílt meg; a Kripto Akadémia Gaming csapat a Twitch csatorán közvetítette az eseményt. Ebben már 35 különböző játékbeli „experience” lett látogatható, valamint a Snoop Dogg fémjelezte Snoopverse-be is kaphattak egy apró betekintést a játékosok. Jelenleg 200 küldetést lehet teljesíteni a játékban: akiknek sikerül, azoknak esélyük lesz megnyerni egy Alpha Passt, ami 1000 SAND tokent jelent 3000$ értékben.

Ahhoz képest, hogy a játék alfa verzióban van, a kétmillió regisztrált felhasználó egy kifejezetten erős teljesítmény. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az említett Snoop Dogg mellett a Warner Music, a Walking Dead, a Deadmau5, valamint más ismert művészek és globális brandek is csatlakoztak a virtuális világhoz.

A Season 2 indulása a SAND token árfolyamán nem látszódott meg. A token 24 óra alatt 5%-ot esett, az elmúlt 30 napban 24%-ot, a történelmi csúcsához képest pedig 64%-al áll lejjebb az árfolyam. Jelenleg 3,05 dollár körül kereskedik. A The Sandbox virtuális telkeinek floor ára jelenleg 2,97 ETH-n áll, miután az elmúlt két hétben 8%-ot esett.

A Kripto Akadémia Gaming ma is streamel és többek között a The Sandbox is terítéken lesz. Kezdés 17:30-kor, gyere fel a Twitch csatornánkra, kövesd a streamet és kérdezd a szakértőinket bármiről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img