Kriptopénzügyek – 34.

spot_img

Rövid híreink a kriptopénzügyek világából. Lending hírek, hitelek, hitelezések, kripto kihelyezések, kriptopénz szolgáltatók és tőzsdék által kibocsátott kártyák rövid híreit foglaljuk össze, rövid nemzetközi kriptopiaci összefoglalóval. Lássuk mi történt a héten!

BlockFi

Újabb kriptovalutákkal bővült a BlockFi kínálata. Mostantól elérhető a platformon a DOGE, az ALGO, a BCH és a MATIC, valamint az alábbi kamatlábak érvényesek járjuk éves szinten:

Celsius

Az AVAX kamatrátáját 8,30%-ra növelte a Celsius, de ha CEL tokenben kéred a heti jutalmat ez a százalék 10,92%-ra növelhető. Korlátozott idejű promóciós kódokkal is készült a Celsius: AVAX20, AVAX150, AVAX600, aminek feltételeiről az alábbi linken olvashatsz.

Coinbase Wallet

A Coinbase Wallettel mostantól a BSC lánchoz is lehet csatlakozni.

Waves

A fejlesztés soha nem állhat meg a blokklánc szektorban. Azok a projektek, amelyek folyamatosan fejlődnek, előbb vagy utóbb ki fognak tűnni a mezőnyből. Az egyik ilyen projekt, amely megpróbál az innovációs hullám élén maradni a Waves.

Kriptomat

A Kriptomat hamarosan elindítja a KriptoEarn lehetőséget, amellyel akár évi 18% jutalmat is szerezhetsz a kriptoportfoliód után. A KriptoEarn segítségével több mint 100 kriptovaluta után szerezhetsz hozamot. A jutalmakat naponta számolják, de hetente utalják át a fiókodba. Részletek hamarosan!

Metamask

Csütörtökön több ismert Ethereum szolgáltató is kitiltotta oldaláról azon országok felhasználóit, akik ellen az USA korábban gazdasági szankciókat rendelt el.

Crypto.com

A Crypto.com app-ban mostantól Polygon láncon is lehet ki- és beutalni USDT-t…

OKX

Pénteken a Premier League regnáló bajnoka bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött az OKX kriptovaluta váltóval. Az OKX-nek ez az első megállapodása a sportvilágban.

Revolut

Ne feledd, megváltozik a helyi HUF számlaszámod, de ami a legfontosabb: továbbra is használhatod a Revolutot forintban történő fizetésre és átutalás fogadására. Április elseje után ugyanúgy, változatlanul töltheted fel Revolut számládat forinttal és küldhetsz átutalást forintban is.

Pénzügyi tippek, trükkök

Mik azok a mozgóátlagok, és hogyan kell őket használni?

Hogyan találhatsz jó kereskedési ötleteket a TradingView segítségével? A TradingView nem csak grafikonok elemzésére alkalmas, ez a világ egyik legnagyobb tematikus közösségi oldala is. A regisztrált kereskedők nem csak privát üzenetek, hanem az oldal nyilvános fórumain keresztül is megoszthajták egymással és a nagyvilággal az ötleteiket, melyek akár magukon a chartokon is megjeleníthetők.

Piaci zanza

A globális járvány és a harmadik világháború után biztos, hogy az idegenek inváziója fog következni. A közösségi oldalakon ilyen és a címben is olvashatóhoz hasonló üzenetek jelzik, hogy vannak, akik még ha viccelődnek is vele, de egyelőre nem is számítanak arra, hogy az élet belátható időn belül visszatér a normális kerékvágásba. Az őrületből pedig hatványozottan kijut azoknak, akik még ezekben az időkben is a tőzsdéken igyekeznek próbára tenni a szerencséjüket.

Az Európai Parlament elhalasztotta a kriptoeszközök törvényjavaslatáról szóló szavazást

Február 28-án hétfőn, Oroszország azzal küzd, hogy ne omoljon össze a pénzügyi rendszere. Az ukrajnai invázióra válaszul, a hétvégén bevezetett nyugati szankciók megtépázták az ország gazdaságát.

A nyugati országok által bejelentett szankciók szerint Oroszországot kizárták a SWIFT fizetési rendszerből. Azonban az Orosz Központi Bank azt állítja, hogy a SWIFT fizetési hálózat alternatívája készen áll. Az orosz állami ellenőrzésű Tass média arról számolt be, hogy az Orosz Jegybank Pénzügyi Telekommunikációs Rendszere (SPFS) készen áll a külföldi szereplők fogadására.

Újabb fordulat érkezett az európai kriptoszabályozás  ügyében, úgy néz ki, hogy az illetékes bizottság törölte a vitatott bekezdést, így a bitcoin és a proof-of-work betiltása egyelőre lekerült a napirendről az EU-ban.

Az EU további szankciókat akar bevezetni Oroszországgal szemben az ukrajnai háború miatt.

Kérdezd kriptós adószakértőinket! Indul a kiscsoportos adótanácsadásunk

Trader Akadémia

Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy haladó, ha a jövőben komolyan szeretnél kereskedéssel foglalkozni, jelentkezz a tréningünkre. Akár részmunkaidős, hobbitréderként, akár teljes munkaidős daytraderként képzeled el a jövődet, mi segítünk valóra váltani azt.

Trendelő Kenyvel

A Trendelő soron következő adásában Fekete Gábor volt a vendégünk, aki a profitrealizálás témakörében tartott előadást, mellesleg a profit.hu alapítója is egyeben.

Heti kriptopénzügyi- és gazdasági tweet morzsák

  • Az eBay hamarosan elfogadhatja a bitcoint és a kriptofizetési lehetőséget…
  • A Binance és a Kraken után a Coinbase sem tiltja az orosz felhasználókat…
  • A Visa és a Mastercard letiltotta az orosz bankokat…
  • A Morgan Stanley vagyonkezelő részlege 2021-ben több millió részvényt vásárolt a Grayscale Bitcoin Trust-ból…
  • Megsemmisítette az Európai Unió a proof-of-work tilalmára vonatkozó tervezeteit a negatív a visszhangot követően…
  • Amerikai szenátusi jelölt: Amerika legyen a világ bitcoin fővárosa…

Hasznos cikkek

Hasznos linkek

Ha kipróbálnád a lending szolgáltatókat az alábbi linkek valamelyikén megteheted:

Érdekelnek a kriptopénzügyek? Legyél Te is VIP tag a discord csatornánkon! Pénzügyek szobában várunk naponta frissülő kisebb pénzügyi összefoglalóinkkal!

Ha még több hírre, információra vágysz, iratkozz fel youtube csatornánkra is, ahol naponta jelentkezik Györfi András a Kripto Percekkel, a LapSzemlével és minden hétfőn, szerdán, pénteken a Kérdezz-Felelekkel, amiben az előző videóban feltett kérdésekre válaszol. Keny kereskedő kollégánk napi videós piaci összefoglalóját is megtaláljátok Kriptopiac Keny-vel címmel szintén a youtube csatornánkon.

Ha pedig segítőkész és informatív kripto közösségre vágysz, látogass el discord csatornánk valamennyi szobájába. Iratkozz fel akár VIP tagnak, ahol ki tudod próbálni kereskedési tippek szolgáltatásunkat is! Ha a Kripto Akadémia ingyenes, kriptopénzekkel foglalkozó email tanfolyamára, a KriptoSulira feliratkozol, könnyedén elsajátíthatod a kriptopénzek világának alapjait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img