A Manchester City több millió dolláros megállapodást jelentett be az OKX kriptotőzsdével

spot_img

Néhány órával ezelőtt a Premier League regnáló bajnoka bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött az OKX kriptovaluta váltóval. Az OKX-nek ez az első megállapodása a sportvilágban. 

A szerződés a Manchester City férfi és női csapataira, valamint az e-sport tevékenységére terjed ki. A megállapodás magában foglalja a Manchester City mindkét stadionjában, az 55 000 férőhelyes Etihad Stadionban és a 7 000 fős befogadóképességű Academy Stadiumban való jelenlétet, valamint a jövőbeli projektekben való együttműködést.

Roel De Vries, a City Football Group operatív igazgatója így nyilatkozott: „Örömmel üdvözöljük az OKX-et a Manchester City hivatalos partnereként ma. Az új partnerség összhangba hozza közös értékeinket az innovációban, a sikerre való törekvésben és iparágaink élvonalában.”

A pénzügyi feltételeket nem hozták nyilvánosságra, de egyes források szerint a megállapodás évi több millió dolláros nagyságrendű. Egyre több nagyobb kriptovaluta váltó igyekszik jelen lenni a mainstream közönség körében.

Tavaly az FTX 19 évre szóló, 135 millió dolláros megállapodást kötött a Miami Heat arénájának névhasználati jogairól, míg a Crypto.com több mint 700 millió dollárt költött a Staples Center névváltoztatására, amit a következő 20 évre foglalt le, de további nyolc számjegyű szerződése van a Philadelphia 76ers-el is.

Crypto.com logo a Philadelphia 76ers mezein

Mindkét váltó a legjobb sportolókat is támogatja. Tom Brady, az NFL visszavonult irányítója, Stephen Curry, a Golden State Warriors sztárirányítója és Shohei Ohtani, a Los Angeles Angels fenoménja az FTX zászlaja alatt vonul fel, míg a Crypto.com pedig LeBron James-nek a szponzora.

Az OKX a második legnagyobb kriptotőzsde a származékos tőzsdék forgalma alapján a CoinMarketCap.com szerint. Az elmúlt 24 órában a tőzsdén több mint 20 milliárd dollár cserélt gazdát. Januárban a vállalat úgy nyilatkozott, hogy a platformján folytatott teljes kereskedés 2021-ben 700%-kal nőtt.

Az OKX székhelye, amelyet idén januárjáig OKEx-nek hívtak, a Seychelle-szigeteki Köztársaságban található és több mint 100 országban van jelen.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához az OKX szolgáltatásait is ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

/forbes/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img