Crypto.com logo a Philadelphia 76ers mezein

spot_img

Az NBA soron következő szezonja a jövő hónapban kezdődik és rögtön nem egy, hanem két csapat is kriptoval kapcsolatos reklámhirdetést fog viselni a mezein.

A Philadelphia 76ers szerdán jelentette be, hogy a Crypto.com logója fogja díszíteni a csapat összes mezét. A Sixers csatlakozik a Portland Trailblazershez, amely az év elején kötött megállapodást a StormX kripto e-kereskedelmi oldallal.

A Sixers és a Crypto.com közötti partnerség hat évre szól – mondta a CoinDesknek a tőzsde egyik képviselője. Az üzlet költségét nem hozták nyilvánosságra, bár az egyes hírforrások szerint az éves díj nyolc számjegyű.

A Crypto.com az utóbbi időben számos nagy horderejű sport partnerséget kötött, de ez az első az NBA-vel. A kriptotőzsde nagyobb partnerei közé tartozik a Paris Saint-Germain futballklub, a Forma-1-es autóversenyzői liga, az UFC és a Montreal Canadiens a National Hockey League-ben.

A Crypto.com lett az UFC hivatalos partnere

A Sixers üzlet egy NFT szerződéspontot is tartalmaz. A csapat a Crypto.com NFT platformján keresztül dobja piacra az első adag digitális gyűjteményét.

Ha Bitcoin vagy egyéb más altba fektetnél a Binance és az FTX felületét ajánljuk.

/coindesk, crypto.com/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img