Magasan a legkeresetteb NFT kollekció az Axie Infinity

spot_img

Átlagosan havi 3,86 millió Google kereséssel az Axie Infinity lett a legkeresettebb NFT kollekció a világon – derült ki a finbold.com cikkéből.

Az egész NFT népszerűsége robbanásszerű növekedésnek indult az elmúlt fél évben. Jelenleg havonta átlagosan 5,1 millióan keresnek az “NFT” szócskára, ami a tavaly év végi eredmény közel ötszöröse.

Az Axie Infinity világában maguk az Axie-k, a pokémon-szerű lények léteznek NFT formájában. Az összértékük 4,14 milliárd dollár és összesen 1,9 millió tulajdonos birtokolja azokat.

Havi átlagos 553 000 kereséssel a The Sandbox lett a második legkeresetebb NFT kollekció. A The Sandbox játék és metaverzum már régóta felívelőben van. Olyan nevek is csatlakoztak már, mint Snoop Dogg, aki nemrég 10 ezer játszható karaktert dobott ki a platformon, de a globális brandek közül még rengetegen vettek telket, állítottak fel építményeket vagy játékokat a közösség kiszolgálására. A The Sandbox-ban minden telek, játékbeli asset, vagyis fegyverek, felszerelések, skinek egy-egy NFT-t jelent. A játék NFT-inek összértéke jelenleg 370 millió dollár és 38 ezer tulajdonosuk van.

A The Sandbox-ot a Kripto Akadémia Gaming csapata is figyelemmel követi. Csatlakozz a mai 17:30-kor kezdődő streamünkre a Twitch-en, kérdezz a szakértőinktől és kapcsolódj be a beszélgetéseinkbe.

A legtöbbet googlezott NFT kollekciók listája a legnépszerűbbtől kezdve alább olvasható. Mellette az átlagos havi keresések száma.

Axie Infinity – 3,86 millió

The Sandbox – 553 ezer

NBA Top Shot – 477 ezer

Sorare – 417 ezer

Decentraland – 200 ezer

Rarible – 192 ezer

CryptoKitties – 111 ezer

Cryptopunks – 96 ezer

Bored Ape Yacht Club – 59 ezer

A harmadik helyen az NBA Top Shot végzett 477 ezer kereséssek. A kollekció NBA visszajátszásokból – ahogy az NBA nevezi őket „digitális pillanatokból” – áll. A hagyományos sportvilág iránt érdeklődőket és a sportkártya gyűjtőket is megszólító kollekció összértéke jelenleg 862,9 millió dollár és összesen 530 ezer tulajdonosnál megtalálhatóak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img