A háború hatása a kriptopiacra – élő beszélgetés a BlockChange szakértőivel

spot_img

A BlockChange szakértői ma este újabb beszélgetésre invitálnak, melynek témája ezúttal a sokakat foglalkoztató háborús helyzet lesz.

Mi történhet a kriptókkal egy ilyen helyzetben? Beárazta-e már a piac a történteket, vagy érhetnek még minket meglepetések? A kialakult körülmények lehetőséget, vagy balszerencsét jelentenek a befektetők számára?

Többek közt ezekre a kérdésékre keresik a választ, a ma este hét órától kezdődő közvetítés házigazdái, Dávid Judit és Kollár Bálint, a BlockChange ügyvezetői.

Ha kérdésetek vagy észrevételetek lenne a témával kapcsolatban, azokat a nap folyamán, a BlockChange Facebook profiljának címzett privát üzenet formájában tudjátok elküldeni. A szakértők ezeket is igyekeznek majd megválaszolni.

A közvetítésre ezen az oldalon tudtok feliratkozni, vagy az este folyamán becsatlakozni. A programon való részvétel ingyenes.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img