APE: minden tőzsdére felkerül a legnépszerűbb NFT kriptopénze

spot_img

Saját tokent bocsát ki a legnagyobb értékű NFT kollekciók, a Bored és Mutant Ape Yacht Club tulajdonosa, a Yuga Labs.

A frissen bejelentett és APE névre hallgató coin az indulását követően minden nagyobb kripto tőzsdén meg fog jelenni. A kereskedés a délutáni óráktól veszi kezdetét. A listázást már a Binance, a Gemini, a Kraken, a Coinbase, az OKX, a Huobi, az eToro és az FTX is megerősítette.

A token célja, hogy egy önszabályozó szervezet (Ape DAO) révén biztosítsa, hogy a majmok, mint egy globális kulturális jelenség továbbra is fennmaradjanak és köréjük egy teljes ökorendszer épüljön ki. A rendszer saját valutája az APE lesz, ami a márkához köthető szolgáltatások kizárólagos fizetőeszköze lesz.

Mivel a Bored Ape Yacht Club NFT-k közül a legolcsóbb is 105 ETH-be kerül, a teljes 10 000 darabos gyűjtemény értéke minimum 3 milliárd dollárra tehető.

Az induláskor az egymilliárd darabos APE token mennyiség 16%-a, 160 millió lesz szabadon kereskedhető.

Ezekből a számokból lehet majd kalkulálni, hogy a tőzsdére kerüléskor hol is jár éppen az árfolyam és a market cap, és érdemes-e ráfomózni a makikra. Kapaszkodóként talán segíthet, hogy az NFT-khez köthető Chiliz, Decentraland, Yield Guild Games, Sandbox, Gala Games vagy éppen Axie Infinity tokenek valahol az 1- 5 milliárd dolláros market cap sávban mozognak. Ennek elérése teljesen reális, mondhatni kötelező az APE számára.

Azok, akik rendelkeznek Bored Ape, vagy Mutant Ape NFT-vel, egy airdropra is jogosultak lesznek. Az első birtokosai 10 094, a másodiké 2040 APE-et kapnak az indulást követően a tárcájukba, ami a tőzsdei listázást követően valószínűleg több tízezer dolláros ajándékot fog jelenteni.

Top 10 NFT

A hírhez kapcsolódó érdekesség, hogy Bored és Mutant Ape Yach Club-ot kibocsátó Yuga Labs a napokban megvásárolta a Meebits és a CryptoPunks NFT-khez tartozó szerzői jogokat is, vagyis a legértékesebb gyűjtemények már mind az ő kezükben összpontosulnak.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img