Akár $2000 cashback a SimpleFX-től

spot_img

A 2022-es Cryptocurrency World Expo legjobb trading appjának választott SimpleFx új promóciójában pénzvisszatérítésre tehetek szert a kereskedők. Minél nagyobb kötéseket hajtanak végre, annál nagyobb jutalom jóváírásra szereznek jogosultságot.

A bónusz megszerzéséhez a SimpleFX Reward Center menüjét kell felkeresni és a March Cashback fülön csatlakozni. Az ajánlat március 14-31. között érvényes. A résztvevőknek a promóció ideje alatt pozitív beutalási mutatóval kell rendelkezniük, vagyis a befizetéseiknek meg kell haladnia a kiutalások összegét.

A megszerezhető cashback az ez alatt befizetett összegtől függ.

A Simple FX a bónuszt a spreadek 25%-ának bitcoinban való visszatérítésével írja jóvá a résztvevőknek. A jutalmak kijátszására március 31-ig van lehetőség.

A 2014 óta működő SimpleFX a kripto mellet számos részvény, árucikk, arany, ezüst és forex pár kereskedését is lehetővé teszi. Kínálatában megtalálhatók az olyan egzotikus és nagy volatilitású piacok, mint például a japán, a török, vagy éppen a brazil tőzsdék kínálata is.

A felhasználók 30 féle kripto és fiat befizetési mód közül választhatnak, melyek között megtalálható a bitcoin, a lightning, az ethereum, a litecoin,a tether és a Binance BEP20 standardja is.

Az alkalmazás lehetővé teszi az Ethereum stake-elését is (ETH 2.0), az így letétben tartott ETH ellenértéke pedig akár a kereskedés során is felhasználható, miközben az kamatozik az oldal által felügyelt poolban.

Ha szeretnéd kihasználni a SimpleFX márciusi ajánlatát, látogass el a tőzsde oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img