Cardano staking a Coinbase-en!

spot_img

Az egyik legnépszerűbb váltón, a Coinbase-en, mától kezdve stakelheted ADA kriptopénzeidet, amiért cserébe kamatot kapsz. Az ADA stakelés éves becsült hozama 3,75% és minden 5-7 napon jóváírják a számládon.

A Cardano egy proof-of-stake konszenzussal működő hálózat, ami azt jelenti, hogy annak épségéért nem bányászattal felelnek a szereplők, hanem lekötött tokenekkel. Ezért cserébe részesedést kapnak az újonnan keletkezett tokenekből. Alapesetben egy kicsit bonyolult ezekhez kapcsolódni és magas kritériumoknak kell megfelelni, de a Coinbase-en és más váltókon egy kattintásra stakelheted a coinokat, amiért ők részesedést kapnak, neked pedig nem szükséges megugrani a követelményeket.

Ha szeretnél többet tudni a bányászatról és stakingről, vagy a kriptopénzek technikai hátteréről, ajánljuk a KriptoSuli tananyagunkat.

A Coinbase-en az ADA az ötödik coin, amit stakelni lehet. Az eddigiek az Algorand, a Cosmos, az Ethereum és a Tezos. A cég elmondása szerint 2022-ben még több stakelhető coin-al bővül majd a kínálatuk.

A piacon az ADA egy jó időszakát éli. Hét hetes csúcson van, 1,13 dolláron kereskedik. Az elmúlt egy héten az ADA volt a legjobban teljesítő altcoin, 35%-os emelkedéssel és a volumene is kiugró volt. A vásárlói piacot főleg az ADA által beharangozott fejlesztések fűtik, amikkel a hálózat felérhet az Ethereum és a Binance Chain szintjére is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img