Jön: Solana NFT-k az OpenSea-n

spot_img

A vezető NFT piactér, az OpenSea hivatalosan is bejelentette, hogy hamarosan integrálja a Solana hálózatot. A régóta várt fejlesztésről a piactér egy teaser videót is közölt a Twitteren.

Az integráció azt jelenti, hogy hamarosan a Solana hálózaton készített (mintelt) NFT-ket az OpenSea-n is lehet majd adni és venni. Természetesen a népszerű Solana tárcákat, mint amilyen a Phantom Wallet is csatlakoztatni lehet majd a piactérre.

Az integráció megjelenését áprilisra ígérték.

Az OpenSea jelenleg a legnagyobb és legismertebb NFT piactér, ami eddig közel 24 milliárd dolláros eladási volument tudott felmutatni. A marketplace az Ethereum, a Polygon és a Klaytn hálózatokat tudja kezelni – természetesen az Ethereum alapú NFT-k magasan vezetnek, ami a volumeneket illeti.

Az Ethereum mellett a Solana a másik ismert  NFT platform. Az ottani legnépszerűbb piactér, a Magic Eden az utóbbi időben az összes Solana NFT eladások 90%-át tudta behúzni. Az OpenSea integrációval együtt várhatóan rengeteg NFT kollekció választja majd az OpenSea-t, ami komoly piacot elszív majd a MagicEdentől.

A Solana integrációt január óta várta a közösség, amikor egy tech blogger erre vonatkozó bizonyítékot talált a honlapjukon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img