Bankkártyás vásárlás és Apple Pay a mobil MetaMask-on

spot_img

Néhány fontos újítással jelentkezett a MetaMask iPhone változata.

Ezek közül talán a legfontosabb, hogy mostantól a mobilos alkalmazáson keresztül is működik a bankkártyás vásárlás, legyen szó bármilyen VISA vagy Mastercard, betéti- vagy hitelkártyáról. Ezzel a lehetőséggel nem kell többé más váltón megvenni az ETH-t, hogy beküldjük a tárcánkba, helyből is vehetünk. 

A másik fontos újítás, hogy az alkalmazáson belüli vásárlásnál már használhatjuk az Apple Pay által tárolt bankkártyáinkat. Ezzel az újítással először nyílt lehetőség Apple Pay-ről egyenesen a MetaMask-ra juttatni pénzt. 

A tárcaszoftveren belül a Wyer és a Transak fizetési szolgáltatók végzik a kriptopénzek vételét. A vásárlási díjak függnek az adott valutától, a helyszíntől és a fizetési módtól. Vásárlás előtt mindenképp ellenőrizd a jutalékokat. 

A VIsa és Mastercard kártyabirtokosoknak egyelőre egy napi limittel kell számolniuk: legfeljebb 400 dollárért vásárolhatnak naponta. 

Egy fontos biztonsági fejlesztést is kapott a tárca. Egy egyszerű, tárcáról tárcára való ethereum küldés helyett ezentúl egy okos szerződés címére mennek a tokenek, amiben kódolva lesznek az instrukciók arra vonatkozóan, hogy kinek és mennyi tokent kell küldeni. Ugyanez vonatkozik a swapra, mintelésre, stakelésre és farmolásra is. A címkézés és az elmentett lista segítségével pedig a felhasználó mindig tudni fogja, hogy épp melyik okos szerződés kéri a tokenek mozgatását. Ezzel a fejlesztéssel az utóbbi időben elszaporodott, rosszindulatú okos szerződéseket használó csalásoknak akarják az elejét venni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img