Kriptókkal kapcsolatos jogi kérdések és visszaélések – élő beszélgetés a BlockChange szakértőivel

spot_img

A februárban nagy sikert arató adótanácsadós beszélgetés után, egy újabb szakértőt lát vendégül a BlockChange kéthetente jelentkező beszélgetős műsora.

A BlockChange Live témái ezúttal a kripovalutákat érintő jogi kérdések és visszaélések lesznek, melyekkel kapcsolatban Dr. Kósa Ferenc ügyvéd válaszol majd a házigazda és a nézők kérdéseire.

Az ingyenes és élő beszélgetés szerda este 19:00-tól veszi kezdetét. Az eseményre ezen a Facebook oldalon lehet feliratkozni és becsatlakozni. A műsorban néhány gyakorlati tanáccsal is ellátják majd a résztvevőket, akik a kérdéseiket akár már most, a BlockChange profiljának címzett privát üzenet formájában is elküldhetik.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img