Hatékonyabb bányászgép szériát jelentett be a MicroBT

spot_img

A Bitcoin 2022 konferencia során megosztotta a hamarosan megjelenő M50-es sorozatú Whatsminer gépeinek részleteit a MicroBT.

A Bitcoin 2022 bányász színpadán lejátszott előre rögzített videóban Jordan Chen, a MicroBT COO-ja megosztotta a vállalat új M50-es szériájú bányászgépeinek részleteit az M50s-es, az M50-es és az M53-as modellekről.

Az M50-es sorozat várhatóan hosszabb ideig fog nagyobb teljesítménnyel futni, mint a Whatsminer széria korábbi gépei. Az M50s léghűtéses modelljét például már a Samsung 5 nm-es processzora hajtja, amely akár 15%-kal jobb hatékonyságot képes biztosítani. A MicroBT sajtóközleménye szerint ez a típus 126 TH/s teljesítményre képes 26 joule/terahash (J/T) hatékonyság mellett.

A MicroBT Whatsminer M50s léghűtéses modellje (forrás: MicroBT)

A léghűtéses M50 várhatóan 114 TH/s teljesítménnyel, 29 J/T hatékonysággal és 3306 wattos fogyasztással fog üzemelni. A folyadékhűtéses M53-as modell, pedig 226 TH/s számítási kapacitással fog működni 29 J/T mellett.

A MicroBT Whatsminer M53-as folyadékhűtéses modellje (forrás: MicroBT)

“Az észak-amerikai és az újonnan feltörekvő területekről érkező legtöbb ügyfél támogatása érdekében a MicroBT idén több, mint 30 000 darabot lesz képes gyártani és leszállítani havonta a Délkelet-Ázsiában található telephelyéről” – áll a közleményben.

A Bitfarms, Észak-Amerika egyik legnagyobb bitcoin bányásza is a MicroBT bányász gépeire van leszerződve, amelyek havonta érkeznek telephelyeikre, több ezres darabszámban.

https://twitter.com/Bitfarms_io/status/1513586811192422402

A MicroBT legújabb Whatsminer sorozat minden egyes modelljét az idei harmadik negyedévtől kezdődően lehet majd rendelni.

További bányászattal kapcsolatos híreket, kereskedési elemzéseket és tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

Bemutatta legújabb folyadékhűtéses ASIC bányászgépét a Bitmain

 

/bitcoin magazine/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img