Újabb 100 millió dollárt fektet Franciaországba a Binance

spot_img

A Binance bejelentette, hogy 100 millió dolláros befektetésre készül Franciaországban, amit a párizsi Station F nevű inkubátor programmal közösen fognak elosztani.

„Franciaországban minden megvan, amivel ennek a szektornak a vezetőjévé lehet válni” – mondta Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója a párizsi Blockchain Week Summit rendezvényen. Hozzátette, hogy a cége már most ötven embert foglalkoztat az országban.

A Station F a világ legnagyobb startup kampusza. A Binance innen fogja működtetni a támogatói programját és ide helyezik majd el az ígéretes, korai fázisban lévő startupokat is.

A program részeként nem csak ingyenes inkubációs periódus és ingyenes ellátás vár a startupokra, de a Binance kapcsolati, technikai és gazdasági erőforrásait is igénybe vehetik. A cégek személyre szabott segítséget kapnak a BNB Chain-hez, az NFT Labs-hez és a Binance Labs-on is megjelenhetnek. Ezen kívül különböző kollaborációk a Binance partnereivel és mentorprogramok is várnak rájuk.

Európai térhódításának következő lépéseként a Binance ma bejelentette, hogy leszerződtette Stéphani Cabossiorast, aki a francia Értékpapír-piaci Felügyeleti Hatóság alelnöki posztját töltötte be.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img