Coinbase NFT: elindult a bétateszt

spot_img

Hivatalosan is hozzáférhető a Coinbase NFT piactere azok számára, akik feliratkoztak a béta verzió tesztelésére. A Coinbase fokozatosan vonja be az új felhasználókat a várólistáról, de mivel 2,5 millióan szerették volna kipróbálni a piacteret, eltart majd egy ideig, amíg mindenki sorra kerül. Minden tesztelőt a feliratkozás sorrendjében fognak meghívni.

A Coinbase termékfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a piactér felhasználói új publikus profilt készíthetnek és profilképnek betehetnek akár NFT képeket is. A felhasználók követhetnek másokat, kommentelhatnak és fel-, valamint leszavazhatnak kommenteket. Emellett azt is megmutathatod a többieknek, hogy milyen NFT-ket vásároltál. Alternatívaként, a megszokott módon, saját privát tárcádban is tárolhatod az NFT-ket a social funkciók használata nélkül.

„A jövöre nézve tervezzük az airdropok, a minting, a token-belépős közösségek és a kártyás NFT vásárlás bevezetését is. Emellett több hálózat NFT-it is szeretnénk integrálni. Hosszú távon pedig a funkciók decentralizálására fogunk törekedni.”

– írta a megjelenés kapcsán Sanchan Saxena, a Coinbase termékfejlesztési igazgatója.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img