Ridley Scott is beszáll az Ethereumról készülő mozifilmbe

spot_img

2020 nyarán jelent meg az Ethereum történetét részletesen bemutató Infinite Machine című könyv, ami az alapítók személyes történetein keresztül meséli el a második legnagyobb kriptovaluta létrehozását.

A könyvet jegyző Camila Russo, aki korábban a Bloomberg újságírója volt, tegnap jelentette be, hogy a sztorit hamarosan a mozivásznon is viszontláthatjuk. A film elkészítésében nem akárki lesz az író a segítségére, a produceri feladatokat Ridley Scott és cége, a Scott Free fogja ellátni.

Az Alien, a Gladiátor, a Szárnyas Fejvadász és még sok más nagysikerű produkció készítőjének szerepvállalása jó esélyt jelenthet ara, hogy végre egy minőségi film készülhessen a kriptovalutákról, és elfelejthessük az olyan balul sikerült próbálkozásokat, mint például a 2019-es Crypto.

Sorozatok tekintetében némileg már jobb a helyzet. A 3 évadot megélt és jó értékelésekkel rendelkező StartUp (imdb: 7.9) egy bankár, egy hacker, egy gengszter és egy korrupt FBI ügynök, valamint egy kriptovaluta, a GenCoin történetét meséli el.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img