Most te is beszállhatsz a Gaming csapatunk új kedvenc játékába

spot_img

A Kripto Akadémia Gaming-nél van egy új kiszemeltünk, amivel mi is játszani fogunk. Sőt, később új játékosokat is szeretnénk bevonni a csapatba, hogy velünk együtt játszanak a játékkal.

Ez a játék a Crypto Elite’s Battlegrounds.

A játékot a PUBG, a battle royale játékok atyja inspirálta. Egy túlélős multiplayer játékról van szó, ahol egy kiválasztott hőssel indulhatsz harcba egyedül, kétfős vagy négyfős csapatoddal.

A játékmenet a hagyományos battle royale trendet követi: az összes többi játékossal együtt ledobnak egy szigetre, a bejárható terület pedig fokozatosan szűkül. Közben fel kell kutatnod a térképet használható fegyverek, lőszer és egyebek után, hogy megtudj birkózni a többi játékossal. A végére pedig csak egy maradhat.

A játék most zárta le az alfa tesztjét, amiben több, mint 200 play-to-earn klán vett részt és a vélemények 95%-ban pozitívak voltak.

A játék fejlődésében a következő lépés az IGO, vagyis az Initial Game Offering. Ez arra jó, hogy a fejlesztők pénzhez jussanak, hogy tovább tudjanak dolgozni a játékon. Aki pedig pénzt ad nekik és befektet, annak bizonyos előnyöket kínálnak a játékban.

A Crypto Elite’s Battlegrounds IGO-jában Mystery Boxokat vásárolhatsz. Minden dobozban megtalálható lesz egy ún. Genesis Hero NFT. Ezzel a hőssel a jövőben már biztosan elkezdhetsz játszani és a play-to-earn rész is megnyílik madj számodra, de további előnyökre is szert tehetsz:

  • jogosult leszel CEC token airdropokra
  • limitál kiadású skineket és más kozmetikai tárgyakat is kapsz
  • korai hozzáférést kapsz a stúdió következő játékaihoz is

A dobozból emelett 30%-os eséllyel esnek fegyver és chip NFT-k, amikkel erősebb lehet a karaktered.

Az IGO-t a KuCoin tőzsdén tartják, itt kell regisztrálnod, hogy részt vegyél rajta. A tokenek és az NFT-k a KuCoin saját hálózatán, a KuCoin Community Chain-en lesznek fent, vagyis ha külső tárcákra küldöd ki őket, akkor azt gas fee mentesen is megtudod tenni.

Az IGO-t 2022 április 25 és 30 között tartájk. Mától kezdve már bárki vásárolhat a dobozokból, aki ellátogat a KuCoin tőzsdén a Crypto Elite’s Battlegrounds IGO oldalára. Az alábbi táblázatban összefoglalták a limiteket is. Például az első körben 100 dollárért megvásárolható a doboz, összesen 1000 játékos számára, egy játékos pedig legfeljebb négyet vásárolhat.

Vásárolj most a Genesis Mystery Boxokból!

Ha szükséged lenne egy kis extra pénzre, próbáld meg megosztani az IGO bejelentésének Twitter posztját, mert 10 kisorsolt személy 1000 dollárt nyerhet. Jelöld meg három barátodat is és használd a #kucoinigo és #cebg tageket. A poszt a cikk megírásakor 140 megosztásnál tart, szóval elég jó esélyekkel lehet indulni.

https://twitter.com/CEBG_GAME/status/1518524712279625728

További információkért nézd meg a játék IGO oldalát vagy csatlakozz a Crypto Elite’s Battlegrounds Discord szerverére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img