Nem aggódik a Nexo a SEC szabályozás miatt

spot_img

A Nexo alapítója úgy véli, hogy jóval a versenytársak előtt járnak és elsősorban a szabályozói megfelelésre koncentrálnak.

A Nexo alapítója, Antoni Trenchev elmondta, hogy nem aggódnak a SEC szabályozása miatt, mivel az új szabályok “lehetőségeket teremtenek“.

A párizsi blokklánchéten Trenchev egy interjúban elmondta, hogy a Nexo hogyan szerzett meg olyan engedélyeket is, amelyekre nem is igazán volt szükség jelenleg az USA-ban, de fontosnak érezték azokat, a lehetséges szabályozások miatt.

A Nexo versenytársai már eddig is kénytelenek voltak bizonyos lending termékeket kivezetni az amerikai piaci kínálatból. Trenchev azt állítja, hogy “rengeteg időt, pénzt és erőforrást” költöttek arra, hogy a Nexo készen álljon a “szabályozói leszámolás napjára“. Úgy véli, hogy a Nexo a szabályozói megfelelésre törekszik minden tekintetben, így már “az első naptól kezdve” a versenytársakkal szemben sokkal előrébb jár.

Trenchev arról is beszélt, hogy mi izgatja leginkább a DeFi tekintetében. Megemlítette a metaverzumot, mint potenciális lehetőséget a vállalat életében. Azt állítja, hogy a metaverzum különbözni fog minden eddigitől. “Ez egy teljesen új ökoszisztéma, amelyben a web3-mal együtt lehet dolgozni.” Utalt néhány Nexo termékre is az NFT-kkel kapcsolatban, valamint néhány be nem jelentett, a metaverzumhoz kapcsolódó termékre is.

Ha nincs még Nexo regisztrációd ezen a linken keresztül készíthetsz magadnak egy kamatozó fiókot. A Nexo használatáról és szolgáltatásairól itt írtunk bővebben.

Kripto alapú bankolás a Nexo-val

/cryptoslate, nexo/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img