Egyenes összeköttetés az Opera és a BNB Chain között

spot_img

Új hálózat integrációját jelentették be az Opera böngészőnél, ez pedig a BNB Chain, a Binance saját – előzőleg Binance Smart Chain-nek nevezett hálózata. Az újítással a böngészőn belüli tárcán már elérhetőek lesznek a BNB Chain-en futó decentralizált alkalmazások, mint a PancakeSwap, a 1inch, vagy a BiSwap. 

Emellett az Opera 350 millió felhasználója a böngészőn keresztül egyszerűen vásárolhat BNB tokent is fiatért cserébe. Az új támogatások minden eszközön, mobilon és desktopon is elérhetőek lesznek.

Az Opera az év elején kezdte a Crypto Browser, vagyis kripto-böngésző projektjét, ami jelenleg béta fázisban tart. Azóta kilenc nagyobb hálózatot integrált az Opera: Bitcoin, Solana, Polygon, StarkEx, Ronin, Celo, Nervos Network és a BNB Chain. Legutóbb, áprilisban, az iPhone-kra és az iPad-ekre jelent meg az új Web3-as böngésző.

Az Opera már régóta a kriptopénz szektor zászlóvivője és ők voltak az első nagy böngésző, akik beépítettegy küldeni és fogadni tudó bitcoin tárcát a termékükbe, még 2019-ben.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img