Lekerült a derivatív kereskedés a spanyol Binance-ről

spot_img

Váratlanul megszűnt a határidős kereskedés lehetősége a spanyol Binance felhasználóknál. A helyi verzióban eltűnt a felső menüsor „Derivatívák” menüpontja – ez a globális verzióban változatlanul működik.

A helyi sajtó értesülései szerint a spanyol szabályozások miatt kellett eltűntetnie a menüpontot a tőzsdének. Bár a menüből nem, a címsorba beírva még mindig elérhetőek a derivatív szolgáltatások, a futures, a battle és a derivatívák portál. A TheBlock szerint a Binance jelenleg a helyi értékpapírpiaci felügyeletnél szürke listás a Coinbase és a Bit2Me tőzsdékkel egyetemben. A szürke listára olyan szolgáltatások kerülnek fel, akik teljes mértékben még nem feleltek meg a törvényi előírásoknak az országban.

Ezzel a visszalépéssel együtt még mindig terjeszkedik a Binance Európában és szeretne egy teljesen legális keretek között működő tőzsdévé válni a jövőben. Legutóbb Franciaországban kapott működési engedélyt a világ legnagyobb kriptotőzsdéje.

A Binance államilag szabályozott tőzsdévé vált Franciaországban

Tudtad? A Binance-en kifizetett összes spot jutalékod után 20% visszajár, ha a Kripto Akadémia linkjén regisztrálsz a tőzsdére. Ez a kedvezmény a BNB tokenek által garantál 25%-os kedvezménnyel együtt is működik, így jelentősen csökkentheted a kiadásaidat. Ha velünk regisztrálsz, akkor automatikusan bekerülsz a kereskedési versenyünkbe, ahol a legnagyobb  volumennel kereskedő felhasználókat jutalmazukk minden hónapban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img