Kereskedési verseny 200 bitcoinos díjalappal

spot_img

A Bitget 2021. novemberében rendezte meg először a Királyi Kupa (KCGI – King’s Cup Global Invitational) névre keresztelt kriptopénz kereskedési versenyét. A 100 bitcoinos díjalapért folyó küzdelemben akkor közel 10 000 kereskedő vett részt.

A nagy sikerre való tekintettel 2022. májusában ismét visszatér a Kupa, ahol a duplájára, tehát 200 BTC-re növekvő díjalap mellett számos tárgynyeremény, így prémium hangfalak, monitorok és gamer székek is várják, hogy a nyertesek hazavigyék őket.

A Szingapúrban bejegyzett Bitget elsősorban a határidős (PERP) piacait szeretné népszerűsíteni a versennyel, amik egyébként már most is a legnagyobbak közé tartoznak. A Bitget, az FTX és a Binance mögött jelenleg a 3. legnagyobb forgalommal rendelkező derivatív kripto tőzsde.

A kereskedési verseny május 20. és június 10. között kerül megrendezésre, ám az ezen való részvétel előfeltétele a regisztráció, amire május 9. és 20. között van lehetőség. A versenyzők egyéniben, vagy akár csapatokba szerveződve is elindulhatnak.

Csapatverseny (díjalap: 100 BTC)

  • Egy vezetőnek (kapitánynak) egy legalább 20 főből álló csapatot kell beneveznie (A csapatba őt is bele lehet számolni.)
  • Minden csapattagnak legalább 300 USDT tőkével kell rendelkeznie a határidős számláján, hogy a nevezése érvényes legyen.
  • A csapatnak a tőzsde USDT- és Coin Margined határidős piacain nyújtott teljesítményét számítják bele a végeredménybe.
  • A csapat tagjainak a verseny ideje alatt fejenként legalább 50 000 USDT forgalmat kell bonyolítania.
  • A csapatok rangsora a csapattagok által elért összesített profit alapján kerül meghatározásra.

Egyéni versenyek (díjalap: 100 BTC)

  • A kereskedőnek legalább 300 USDT tőkével kell rendelkeznie a határidős számláján, hogy a nevezése érvényes legyen.
  • A kereskedőnek a tőzsde USDT- és Coin Margined határidős piacain nyújtott teljesítménye számít bele a végeredménybe.
  • A kereskedőnek a verseny ideje alatt legalább 50 000 USDT forgalmat kell bonyolítania.
  • Az egyéni kereskedők két külön kategóriában, az elért nettó profit, illetve a Hozam/Kockázat arány (P/L Ratio) alapján kerülnek díjazásra. (P/L számítás: a pluszos ügyletek átlagos nyeresége, osztva a vesztes ügyletek átlagos veszteségével.)

A verseny további részleteiről, a kifizetési stuktúráról, a tárgynyereményekről és más hasznos tudnivalókról a Bitget dedikált verseny oldala (KCGI menüpont) ad tájékoztatást.

A Bitget a versenytől függetlenül az alábbi üdvözlő bónusszal várja azokat, akik szeretnék kipróbálni az oldalt.

  • 3 dollár a sikeres ügyfélazonosításért (az azonosítás nem kötelező).
  • Az első beutalás 5%-ának megfelelő, de maximum 100 dollár értékű Trial Fund, amit kiutalni nem lehet, de kereskedésre felhasználható. (Ennek jóváírása 5 napon belül történik meg.)
  • 20 dollár értékű kupon az első határidős kereskedés után, ami különböző kedvezményekre (pl.: fee csökkentésre) váltható be.
  • 30 dollár értékű kupon, ha kipróbáljuk a Bitget Copy Trading felületét, ami más kereskedők automatikus követésére ad lehetőséget.

Amint a felsorolásban már utaltunk rá, a Bitgeten kriptopénzek használata esetén (20 BTC-s számlaegyenlegig) nincs kötelező ügyfélazonosítás (KYC). Ennek végrehajtását csak azoktól kérik, akik ennél nagyobb összeggel, vagy kifejezetten fiat pénzzel szeretnének a tőzsdén ügyleteket végrehajtani.

Végül, de nem utolsó sorban pedig arra is szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy azok, akik a Kripto Akadémián keresztül hozzák létre a regisztrációjukat, 15%-os kedvezményt kapnak a Bitgetnek fizetendő jutalékaikból.

Ha kipróbálnád az oldalt, lecsekkolnád a másolható kereskedőket, vagy elindulnál a 200 bitcoinos összdíjazású kereskedési versenyen, amire a mai naptól kezdve lehet regisztrálni, ezen a linken keresztül hozhatod létre a Bitget regisztrációdat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img