Most van a jó beszálló: megnyílt az új Discord szerverünk

spot_img

Akkor kell venni, amikor vér folyik az utcán – tartja a híres tőzsdés mondás és ha ez nem vérfürdő, akkor semmi:

Az altcoinok masszív pirosban vannak, beleértve az nft játékokkal kapcsolatos tokeneket. Ennek a részpiacnak is megvannak a maga ígéretes projektjei és a piaci helyzet ellenére is óriási potenciált látunk benne. Ezért ekkora árfolyamesések után csak egy dologra tudunk gondolni: most kell venni.

Ha te is beletennél a portfóliódba egy-egy nft játékkal kapcsolatos altcoint, gyere fel a Gaming Discord szerverünkre és segítünk megtalálni a legjobb projekteket, amik évek múlva is fennmaradnak és visszahozzák a pénzed.

A játékokról való ötletelés és a spekuláció csak egyetlen szelete az új Discord szervernek. A Kripto Akadémia Gaming szakértői minden ígéretesebb játéknak nyitottak egy szobát, ahol részletes elemzéseket közölnek az adott játékról, szólnak ha az jó beszállóval kecsegtet és válaszolnak a kérdéseidre is.

Csatlakozz akkor is, ha nem szeretnél egyedül játszani vagy eddig nem tudtad, hogy melyik játékkal érdemes elkezdeni. Az árfolyamesések miatt a beszállás költségei is bezuhantak, így ez a legjobb alkalom, hogy elkezdd és felkészülj a jövőre.

Csatlakozz a közösséghez most!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img