20 dolláros Binance kupont nyerhetsz, ha most kezded el a költségátlagoló befektést

spot_img

A költségátlagolás (dollar cost average) az egyik legegyszerűbb befektetési stratégia. Követői a befektésre szánt összeget egy megadott időtáv alatt, kisebb részekre osztva fordítják vásárlásra, így ahelyett, hogy a szerencsében bízva próbálnák meg belőni az abszolút mélypontot, az eső trend alatt folyamatosan, alacsony átlagáron vesznek maguknak a kinézett befektetési eszközből.

A Binance Auto-Invest funkciójával ezeket a vásárlásokat lehet automatizálni és az oldalon tartott stabil coinokból finanszírozni. A testreszabható beállításokkal naponta, hetente, kéthetente, vagy havonta lehet végrehajtani a megadott összegű befektetéseket, amiket a funkció kikapcsolásáig automatikusan újra és újra megismétel a tőzsde.

Miután a legtöbb kriptovaluta már 50-70 százalékos, vagy annál is nagyobb mínuszban van a korábbi csúcsához képest, a Binance időszerűnek látta, hogy jobban előtérbe helyezze az Auto-Invest-et, ezért egy ma induló promóciójában bónuszt ajánlott fel az ezt első ízben kipróbálók számára.

Azok, akik a mai nap és június 15-e között először hozzák létre az első saját Auto-Invest befektetési tervüket, 1-20 dollár közötti visszatérítést (cashback voucher) kaphatnak, amivel a tőzsdének fizetett kereskedési jutalékaikat tudják csökkenteni.

Aki tehát kereskedik az oldalon, de emellett már fontolgatta egy passzívabb, hosszabb távra szóló befektetés indítását is, az most lényegében kockázatok nélkül élhet a lehetőséggel, ahol az első 50 000 jogosultságot szerző kaphatja meg az alábbi nyeremények valamelyikét.

  • Legalább 1 napos befektetési terv indítása esetén – 1 BUSD
  • Legalább 5 egymást követő nap végrehajtott vásárlás esetén – 5 BUSD
  • Legalább 10 egymást követő nap végrehajtott vásárlás esetén – 10 BUSD
  • Legalább 20 egymást követő nap végrehajtott vásárlás esetén – 20 BUSD

A részvételhez az Activity menüpontban kell jelentkezni (Join Promotion gomb), ahol további részletek is találhatók az akcióról. Az Auto-Invest tervet ezután lehet ezen az aloldalon összeállítani, majd elindítani.

A nyereményeket a verseny lezárultát követő két héten belül írják jóvá a felhasználóknak.

Akit érdekel a dolog, annak érdemes minél hamarabb elindítani a saját befektetési tervét, mert a nyereményeket a csatlakozás sorrendjében lehet megszerezni. Az 50 000 díjazott ugyan sok várható nyertest jelent, de a több tízmillió felhasználóval rendelkező Binance-nél hamar betelhet ez a limit. Az akció ma délután 13:00-kor indult.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img