Terra 2: pénteken indul az új blokklánc

spot_img

Pénteken újraindul a Terra Luna. A három héttel ezelőtt még a top10-be tartozó kriptopénz öt nap alatt vált semmivé, ám alapítói megpróbálnák azt ismét az alapoktól felépíteni.

A továbbiakban a Terra 2 hivatalos kriptopénze viszi tovább a LUNA nevet. A régi coinokat Luna Classic-ra (LUNC) keresztelik át. Az új LUNA-t egy airdrop során, 4 nagyobb csoport tagjai között fogják szétosztani:

  1. A Terra összeomlása előtti LUNA tulajdonosok
  2. A Terra összeomlása előtti aUST tulajdonosok
  3. A Terra összeomlása utáni LUNA tulajdonosok
  4. A Terra összeomlása utáni UST tulajdonosok

Összeomlás előtti tulajdonosnak a május 7. előtti birtokosok számítanak, összeomlás utáninak pedig azok, akik egy holnapi, Terra 1 blokkláncról készített pillanatkép (snapshot) időpontjában rendelkeznek LUNA vagy UST tokenekkel. Erre becslések szerint május 26-án, magyar idő szerint 18:20 körül kerülhet sor.

A kiosztás aránya a következő lesz (régi coinok : új LUNA)

  1. csoport: 1 : 1.1
  2. csoport: 1 : 0.33
  3. csoport: 1 : 0.000015
  4. csoport: 1: 0.013

Aki tehát például a holnapi snapshot időpontjában 1000 UST-vel rendelkezik, annak az új láncon 0.013*1000 = 13 új LUNA-t fognak airdroppolni.

Az airdroppolt coinok 30%-a lesz azonnal elérhető. Ez szám szerint 116.7 millió LUNA-t fog jelenteni. A maradékot 6 hónap múlva kezdik el, egy 2 éves időszak alatt egyenlő arányban kiosztani.

Eddig a következő Terra 1 projektek jelezték, hogy tovább folytatják a Terra 2 láncon: Anchor Protocol, Nebula, Sigma, Prism, Astroport, Phoenix, Nexus, Spectrum, One Planet, Random Earth, Coinhall.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img