Bedőlt az első Cryptopunk hitel

spot_img

Holnap reggel hat óráig lehet licitálni a 7258-as sorszámú Cryptopunkra, aminek tulajdonosa nem tudta visszafizetni a képre felvett hitelét.

A Jpegd hitelező platformot azok számára hozták létre, akik nagy értékű NFT-kkel rendelkeznek és valamiért készpénzre lenne szükségük, de azt a kép eladása nélkül szeretnék megszerezni.

Akár egy valóélet-beli probléma megoldásához, akár további spekulációhoz, újabb NFT-k vásárlásáshoz, vagy kereskedéshez lenne szükség a tőkére, a Jpegd elbírálja a kérelmet és a felajánlott kép piaci árának egy bizonyos százalékát az ügyfél rendelkezésére bocsátja. Ha az később nem képes a feltételek szerint rendezni a hitelét, a képet elárverezik.

Az első bedőlt hitelt követő aukció ma reggel vette kezdetét. A kikiáltott punkra a licit 0.69 ETH-ről indult és a cikk írásának pillanatában 3.8 ETH-nél (~$7600) jár. Az OpenSea aukciós oldalon a kollekció utoljára kereskedett darabjait 45-50 ETH-ért ($90 000 – $95 000) vásárolták meg, így jelenleg még jóval az átlag alatt mozog a felkínált NFT.

A Jpegd az árverésben való részvételt a saját tokenjének birtoklásához köti, amiből nagyjából 7000 dollárnyival (5 millió darab) kell rendelkezni az aukcióban való részvételhez.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img