Dubajozás tankokkal: a Kripto Akadémia Gaming is ott lesz a meghívásos tornán

spot_img

Fontos mérföldkőhöz érkezett oldalunk gaming csapata, aminek tagjai meghívást kaptak egy nemzetközi e-sport versenyre.

A Kripto Akadémia Gaming egyike lesz azoknak a csapatoknak, amik részt vehetnek a május 28-29-én megrendezésre kerülő Metacon Spider Tanks bajnokságon, ami az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban kerül megrendezésre.

A versenynek otthont adó Dubai World Trade Center

A Gala Games által szponzorált torna köré egy egész konferenciát szerveztek, ahol a web3, az NFT és a gaming témakörében szervezett előadásokon túl, számos új blokklánc alapú játék demója is bemutatásra kerül.

A kupán több ismert játékban, így az Axie Infinity-ben, vagy éppen a számunkra különösen fontos Spider Tanks-ben is összecsapnak a meghívott csapatok, akik között több tízezer dollár kerül majd szétosztásra.

Grecsosz, a Kripto Akadémia Gaming egyik alapító tagja az alábbi nyilatkozattal adott hírt a közelgő eseményről:

Csapatunk meghívást kapott a MetaCon Global Spider Tanks versenyre, ami a világon az első “Multi Blockchain Games Esport Tournament”.

A Spider Tanks verseny összdíjazása $20.000 + értékes NFT-k kerülnek kiosztásra a legjobbak között. A küzdelmek május 28-29 között zajlanak és a helyszín nem más, mint a Dubai World Trade Center.

A srácok csütörtök este kelnek útra, hogy elvigyék a Kripto Akadémia Gaming hírnevét az Egyesült Arab Emírségekbe és megmutassák végre személyesen is, hogy kell ezt csinálni! Több hónapos kemény munka és hosszú gép előtt töltött órák gyümölcse ez a meghívás.

A csapatot Fana, wookiehentes és Spoilerr képviseli, valamint csapat menedzser pozícióban Pesant_Eve segíti majd őket.

A tervek szerint, a döntő mérkőzéseket a main stage-n élő stream keretében is közvetítik.

A versenyről igyekszünk folyamatos információkkal szolgálni nektek. Videókkal, szöveges tartalommal és bejelentkezésekkel is készülünk. A fő platform a Kripto Akadémia Gaming Instragram oldala lesz, tehát kövessétek az oldalt, hogy ne maradjatok le semmiről.”

KAG Instagram: https://www.instagram.com/kripto.akademia.gaming/

Ha szeretnétek többet is megtudni a Kripto Akadémia Gaming csapatáról, hallgassátok meg a velük készült beszélgetést, kövessétek őket az Instagramon és a Twitchen, vagy kérdezzetek tőlük a Discord csatornájukon.

A versenyre jó utat és sok sikert kívánunk a srácoknak! 🚀 🤞

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img