88 millió dolláros befektetést kapott a The Sandbox anyavállalata

spot_img

Egy újabb befektetési körön van túl az Animoca Brands, amivel a társaság belépett a startupok nyelvén unikornisnak nevezett kategóriába.

Ebbe a kategóriába azok a vállalatok kerülnek, amik túllépték az egymilliárd dolláros kapitalizációt anélkül, hogy a tőzsdére kerültek volna. Egy startup életében az egymilliárd dolláros álomhatár átlépése komoly mérföldkőnek számít. Az Animoca Brands-nél ezt egy exkluzív, befektetőknek és kulcs partnereknek kiadott NFT kollekcióval fogják megünnepelni.

A befektetésért cserébe részvényeket kaptak a befektetők: összesen 93,4 milliót dobtak a piacra, részvényenként 1,10 dolláros értékeléssel.

A befektetők között ott van a Kingsway Capital, az Axie Infinity Ventures, a Rotschild Investment Trust, a Huobi és még sokan mások.

Az Animoca Brands termékei közé tartozik a The Sandbox és a SAND token, a REVV token, a Crazy Defense Heroes és a Crazy Kings játékok. De az Animoca kockázati befektetéseket is folyósít: befektettek már a Dapper Labs-ba, az Axie-be és az OpeanSea-be is.

A vállalat az NFT-piacon eddig is látott agresszív terjeszkedésre és diverzifikációra szeretné felhasználni a tőkét.

Mélyebben is érdekel az NFT játékok világa? Légy a közösségünk tagja azzal, hogy csatlakozol a Kirpto Akadémia Gaming Discord szerverére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img