Lelépett a Shiba Inu alapítója

spot_img

Satoshi nyomdokaiba lépett és kiszállt a kriptós közösségi életből a Ryoshi álnevű Shiba Inu alapító. Tegnap kitörölte az összes tweetjét és blogposztját.

Ryoshi a Shiba Inu 2020-as alapítása óta titkolta a személyazonosságát és nem szerette volna, ha róla szól a nyílt forráskódú projekt. A Dogecoin alapítói hasonlóan álltak hozzá saját projektjükhöz.

Shytosi Kusama, a kutyás coin vezető fejlesztője szerint a projekt folytatódik és továbbra is szeretnék megvalósítani Ryoshi vízióját egy decentralizált mémcoin ökoszisztémáról. Kusama így köszönt el Ryoshi-tól:

„Ryoshi étosza az anomimitás és hogy sosem szólt bele a Shib fejlesztési irányába, amivel még misztikusabbá és még bámulatosabbá tette ezt a projektet. A semmiből építettük fel ezt az egészet, sosem fizettünk egy tőzsdének sem a listázásért és forradalmasítottuk a mémtokeneket az exponenciális növekedésünkkel.”

Az alapító már többször rebesgette, hogy egyszer eltűnik a kriptós közösségi életből és rendszeresen alulértékelte saját szerepét a coin életében. Egy azóta törölt márciusi blogposztban ezt írta:

„Már az elején is azt mondtam, hogy nem vagyok én senki, nem vagyok fontos. Aki a valós személyazonosságomat szeretné kideríteni, csalódni fog. Én csak egy lecserélhető és jelentéktelen srác vagyok, aki pötyög a billentyűzetén: én vagyok Ryoshi.”

A hírek nem mozgatták meg a túlságosan a SHIB árfolyamát. A bikapiac októberi csúcsától a többi altcoinnal együtt a SHIB is 85% körüli veszteségben van, de az egy évvel ezelőtti árához képest még mindig 54%-al többet ér.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img