Az FTX megelőzte a Coinbase-t

spot_img

A friss májusi adatok alapján az FTX átvette a Coinbase második helyét a centralizált tőzsdék piaci részesedésének listáján. 

A legnagyobb játékos a piacon továbbra is a Binance a maga 64,1%-os részesedésével. Most már őt követi az FTX 10,8%-os részesedéssel, majd a lemaradó Coinbase 9,6%-al. 

A Coinbase nem teljesít a várakozásoknak megfelelően és rengeteg befektető csalódott a cégben: az év első negyedévében csak 430 millió dolláros veszteséget tudtak felmutatni. A részvényeik ára is 36%-ot zuhant csak májusban.

A Binance-nél kisebb tőzsdék piaci részesedésének alakulása. Forrás: The Block

A Coinbase a piac beesésével indokolta saját sikertelenségét, de bejelentette, hogy csökkenteni fogja költségeit is. Ennek ellenére a múlt héten bekerülsz a Fortune 500 listába. Ez a Fortune magazin által évente összeállított lista, ami az 500 legnagyobb bevételű amerikai nyílt részvénytársaságot sorolja fel. A Coinbase a 437. helyre fért fel a tavalyi eredményei alapján.

A Coinbase piaci kapitalizációjának alakulása

A Coinbase után a legnépszerűbb centralizált tőzsde Kraken (3,7%), a Bitfinex (2,6%) és az LMAX Digital (2,6%).

A The Block legitimate volume indexe alapján a kriptopénz kereskedés volumene 19,6%-al nőtt májusban, 830 milliárd dollárra.

Regisztrálj az FTX-re: ezzel a linkkel olcsóbbak a kereskedési jutalékok!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img