Jön: lopott kriptók visszaszerzése a MetaMask-on

spot_img

Röviddel a Coinbase Pay megjelenése után egy új fontos lehetőséggel bővül a népszerű tárca, a MetaMask.

Az Asset Reality-vel kötött megegyezés szerint a tárcában segítséget kérhetünk a szakértő gárdától, ha csalás és lopás áldozatai lettünk vagy valamiért nem tudunk hozzáférni a tárcánkon tárolt kriptopénzekhez és NFT-khez. Az Asset Reality azt ígérte, hogy nagyban növeli az áldozat esélyeit az adott eszközök visszaszerzésére.

Az új feature a következőképp működik majd: az áldozat a tárcán keresztül felkeresheti a MetaMask ügyfélszolgálatát, ahol információt kérhet a csalás részleteiről. Ezután a MetaMask átirányíthatja őt a weboldalukra, ahol egy Asset Reality munkatárssal együtt megnyitják az ügyet. Ezután a kommunikációt átveszi az Asset Reality, akik proaktívan próbálnak nyomozni, majd folyamatosan értesítik az ügyfelet a fejleményekről.

Az Asset Reality szolgáltatása ingyenes lesz. Viszont ha jogi útra terelődik az ügy, a képviselet költségeit fizetnie kell az ügyfélnek ha úgy gondolja, hogy az megéri számára. Az Asset Reality vállalja, hogy összegyűjti az áldozatokat, akiket akár csoportos perben is képviselni fog, ha máshogy nem sikerül visszaszerezni az ellopott eszközöket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img