Az Epic Games-re kerül a Gala új játéka

spot_img

Hamarosan debütál a GRIT, a Gala Games által fejlesztett vadnyugati, ingyenes játék az Epic Games platformján. Ellentétben például a Steam-el, az Epic Games nyitott az NFT-játékok felé, aminek eredményeképpen most megjelenhet az első blokklánc-alapú cím is.

A GRIT játékosai battle royale módban küzdhetnek meg egymás ellen, a műfaj szokásos elemeivel: felkutatható fegyverekkel, tárgyakkal és szűkülő térképekkel.

A megjelenést egy 10 ezer darabos NFT kibocsátás is kíséri. Ezek tulajdonosai extra tartalmakhoz, játékbeli előnyökhöz és kozmetikai eszközökhöz is juthatnak általuk. Az NFT-k egy része már gazdára talált a tegnap véget ért Gala Games máltai konferenciáján, de a másodlagos piacokról is rengeteg lehetőség lesz bevásárolni amíg megjelenik a játék.

https://twitter.com/GoGalaGames/status/1533783142364073986

A GRIT megjelenését ugyanis csak az év második felére tervezi a Gala Games.

A tény, hogy a játék egy 194 millió játékost tömörítő platformon jelenik meg, rengeteg okot ad a bizalomra nem csak a játék, de az egész play-to-earn ipar számára.

Szeretnéd kikérni szakértőink véleményét a GRIT lehetőségeiről vagy más NFT-játékról? Gyere fel a Kripto Akadémia Gaming Discord szerverére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img