A Goldman Sachs is érdeklődik a Celsius hitelállománya iránt 

spot_img

A Goldman Sachs 2 milliárd dollárt szeretne összegyűjteni a befektetőktől, hogy felvásárolja a Celsius eszközállományát – állítja a CoinDesk névtelen forrásokra hivatkozva.

Az üzlet lehetővé tenné a befektetők számára, hogy csődbejelentés esetén potenciálisan nagy árengedménnyel vásárolják fel a Celsius eszközeit, kriptoállományát.

A Goldman Sachs a jelek szerint egyelőre csak a lehetséges partnerek felől érdeklődik, a Web3 kriptoalapoktól, a különböző befektetési eszközökre szakosodott alapokon át a hagyományos pénzintézetekig.

A Celsius, a körülötte kialakult helyzet kapcsán az Alvarez & Marsal tanácsadó céget és az Akin Gump Strauss Hauer & Feld ügyvédi irodát kereste meg eddig – áll a Wall Street Journal jelentései szerint.

Az elmúlt hetekben a Citigroup befektetési bankot is felkérte a Celsius, hogy adjon tanácsot a lehetséges megoldásokról, beleértve a rivális Nexo ajánlatának kiértékeléséről is. 

A Citigroup és az Akin Gump is azt javasolta a Celsius-nak, hogy jelentsen csődöt. A Goldman Sachs nem reagált még a CoinDesk megkeresésre, valamint a Citigroup és az Akin Gump sem kívánt nyilatkozni érdemlegesen az ügyben. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

Nexo ajánlat a Celsius-nak

/coindesk, thecoinrise/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img