Nexo ajánlat a Celsius-nak

spot_img

A Celsius a mai napon bejelentette, hogy bizonytalan időre megszüntette a kifizetéseket, a swapokat és a számlák közötti átutalásokat, “szélsőséges piaci körülményekrehivatkozva.

Egy ma közzétett Twitter szálban erre reagálva a Nexo kijelenette, hogy “szilárd likviditási és tőkepozícióban van ahhoz, hogy megvásárolja a Celsius fennmaradó minősített eszközeit, különösen a fedezett hitelportfóliójukat“.

A Nexo ugyanis hivatalos szándéknyilatkozatban tett ajánlatot a Celsiusnak. “A Nexo, a Nexo partnerei és leányvállalatai könnyen megvásárolhatnák a Celsiustól a minősített, fennálló, fedezett hitelkövetelések egy részét vagy teljes egészét, amelyeket megfelelő kriptopénzfedezetek biztosítanak a Nexo kockázatkezelési és biztosíték követelményeinek megfelelően” – áll a levélben.

Az ajánlat 2022. június 20-áig érvényes, kivéve, ha az eladó elfogadja, elutasítja, vagy a vevő ezt megelőzően vissza nem vonja.

Kiril Nikolov, a Nexo DeFi stratégiai vezetője a The Blocknak elmondta, hogy “az elmúlt hónapokban a Nexo csapata a DeFi kitettség teljes kockázatmentesítésén dolgozott“.

“A Nexo-nak nincsenek DeFi-ben kitett ügyfélalapjai. A cég rendelkezik némi stETH-val, azonban ez a mennyiség “semmilyen módon” nem befolyásolja a működésünket. A Nexo csapata erős pénzügyi és likviditási helyzetben van, ami az elérhető valós idejű tartalék vizsgálatokban is látható” – magyarázta Nikolov.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

/the block, nexo, celsius/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img