30%-ot ment az APE  Snoop Dogg és Eminem új videoklipje után

spot_img

Pénteken jelent meg a két hip-hop legenda, Snoop Dogg és Eminem közös számának videoklipje, amiben központi elemként szerepelnek a Bored Ape Yacht Club kollekcióban ábrázolt majmok. A klipben a két rapper többször is átváltozik az ismert majom karakterekké.

Az ApeCoin árfolyama a klip megjelenése óta 30%-ot emelkedett és jelenleg 4,6 dolláron kereskedik.

APE/USDT heti grafikon a Binance-en

Mindkét rapper alaposan benne van a kripto- és NFT közegben. Eminem korábban egy BAYC NFT-t is vásárolt majdnem félmillió dollárért. Snoop Dogg aktív résztvevője és brand nagykövete a The Sandbox-nak, valamint hamarosan kibocsát egy NFT csokiszeletet, amit a hírhedt majmos kollekció inspirált.

A Bored Ape Yacht Club egyre szilárdabb alapokon áll. A cég aktívan promótálja kollekcióját, dolgozik egy új metaverzum, az Otherside fejlesztésén és rendszeresen hirdet különböző hírességekkel is. Nemrég pedig New York-ban rendeztek egy három napos fesztivált, ahová csak a Bored Ape tulajdonosok léphettek be. Bár tény, hogy a szervezők nem gondoltak mindenre és mintha a célközönségről sem tudtak volna sokat: egyrészt a fesztiválon csak elvétve voltak nők és az interneten eléggé megvetett Amy Schumer volt az egyik fellépő. Talán az egyébként is Bored Ape tulajdonos Dave Chapelle nem ért rá.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img