Saját NFT piacteret indít a Ledger

spot_img

A hardveres tárcáiról ismert Ledger a hétvégi New York-i Op3n konferencián bejelentette, hogy saját NFT piacteret és egy Web3-as üzleti szolgáltatást tervez indítani a jövőben. A karórákat gyártó Tag Heuer és a népszerű DeadFellaz NFT kollekció már kijelentették, hogy amint lehet, felrakják NFT-iket a Ledger új piacterére.

A Ledger vezérigazgatója, Pascal Gauthier úgy nyilatkozott, hogy a Ledger célja, hogy a folyamat elejétől kezdve egészen a végéig elkísérje az adott művészt vagy brandet az NFT kibocsátás útján, vagyis ott lesz a minteléstől kezdve az eladásig.

Az induló Web3 platformról annyit tudtunk meg, hogy Ledger Enterprise Create-nek fogják hívni és arra szolgál majd, hogy cégek és más alkotók Web3 projekteket tudjanak fejleszteni és üzemeltetni.

A fentiek mellett a Ledger hamarosan elindítja a Ledger Quest nevű NFT játékot. A várakozásuk az, hogy a játékosok ebben megtanulnak kezelni és eladni NFT-ket. Ezenfelül a hardvertárca gyártó egy Ledger Academy-t is nyit, ahol a felhasználók a blokklánc technológiáról és a biztonságról tanulhatnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img