Jelentkezz Binance Angel-nek! Magyar önkéntesek jelentkezését várja a Binance

spot_img

Magyarországi jelenlétének megalapozásához és fenntartásához keres segítőket a legnagyobb kripto tőzsde. A Binance Angel program magyar csapatába ezen az oldalon lehet jelentkezni.

A Binance Angyalok olyan önkéntesek, akik részben a kriptók szeretete, részben a Binance brand iránti elkötelezettségük miatt vállalják, hogy szabadidejükben aktívan részt vesznek egy adott ország Binance-es közösségi életében.

A Binance hivatalos magyar jelenlétének kiépítése az elmúlt hetekben jelentősen felgyorsult, ezért kezdetét vette a magyar Angyal csapat toborzása.

Egy Binance Angyal munkája rendkívül sokrétű lehet. Az online és offline rendezvények szervezésétől kezdve, a helyi közösségi felületek (pl.: chat platformok) felügyeletén át, a tőzsdével kapcsolatos kérdések megválaszolásáig, vagy a Binance magyar oldalára készülő tartalmak fordításáig sokféle módon segíthetik a helyi közösség életét.

A Binance Angel programot bemutató rövidfilm

Fontos, hogy az Angyalok munkája önkéntes munka, vagyis aki kifejezetten állást keres, az ne jelentkezzen, mert más jellegű tevékenységről van szó.

A Binance pénzzel nem, de egyéb módokon támogatja az Angyalokat, például Binance-es ajándékcsomagokkal (a tőzsde logójával ellátott ruhákkal és más ajándéktárgyakkal), belsős képzésekkel, vagy a Binance-es rendezvényeken való részvétel lehetőségével, amelyeken akár a tőzsde igazgatójával is találkozhatnak.

A fentieken túl ugyancsak fontos értéket képvisel az Angyal program helyi és globális közössége. A kapcsolati háló számos módon segítheti a nyitott és kommunikatív tagok életét, jövőjét.

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál a Binance Angyalok magyar csapatába és hetente legalább 10 órát rá tudnál szánni erre a tevékenységre, klikkelj erre a linkre és töltsd ki a jelentkezési lapot.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img