Revolut: 22 új kripto és bővül a kriptopénzes osztály is

spot_img

A brit fintech vállalat, a Revolut, azt tervezi, hogy a következő hat hónapban 20%-kal növeli a kriptopénzeken dolgozó munkatársainak számát az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Európában. 

Jelenleg 13 kriptopénzekkel és blokklánccal kapcsolatos hirdetésük aktív, többek között szoftvermérnököket, jogi szakembereket és bűnmegelőzési szakértőket keresnek.

A Bloomberg szerint a Revolut 2022-ben már 43 olyan munkatársat vett fel, akik a kriptopénzek szakterületén dolgoznak. Ezzel duplájára növelte a kripto-csapat létszámát. 

Jelenleg több, mint 80 kriptovalutával kereskedhetünk a Revoluton. A munkaerő bővítésével pedig még több coint szeretnének beépíteni a kínálatukba. 

A Revolut ezen a héten 22 új kriptót vett fel a kínálatába, ezek az APECOIN, REQ, ETC, CLV, FORTH, AVAX, SAND, GALA, AXS, JASMY, ENS, DASH, FLOW, IMX, CRO, IDEX, REN, SPELL, PERP, BICO, COTI és az MLN.

„A kriptót hosszú távú játéknak tekintjük, és továbbra is bikásak vagyunk a kriptoiparral kapcsolatban” – mondta Emil Urmanshin, a Revolut kriptopénzekért felelős vezérigazgatója. Elmondása szerint a kripto jelenleg a Revolut globális bevételének 5-10%-át teszi ki.

“Bár voltak zavarok, a kriptoeszközök iránti érdeklődés nő, és még mindig több kriptoval kereskedő ügyfelünk van, mint 2021 júliusában” – mondta Urmanshin.  

A Revoluton egyébként lehetőség van rendszeres, időzített vásárlásokra és a fizetéskor felkerekített összegek maradék részének befektetésére is. 2021 júliusában a Revolutot 33 milliárd dollárra értékelték, amivel Nagy-Britannia legértékesebb fintech cégévé vált. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img