Integrálta a Reddit az FTX fizetési rendszerét

spot_img

A Reddit mostantól lehetővé teszi a usereik számára, hogy ethereumot vásároljanak a platformon az FTX-szel való integráció révén. Az FTX sajtóközleményben jelentette be, hogy a Reddit-felhasználók mostantól a cég fizetési rendszerét, az FTX Pay-t használhatják a blokklánc alapú közösségi pontjaik kezeléséhez.

A Reddit először 2020-ban vezette be a közösségi pontokat, hogy a felhasználókat a közösséggel való interakcióért jutalmazza. Ezek a pontok az Ethereum blokkláncon élnek és a „Vaultban”, a felhasználó tárcájában tárolódnak, amely tartalmazza a nemrég bevezett NFT-alapú avatarokat is.

A Reddit a felhasználók közösségi pontjait a felhasználónevük mellett jeleníti meg, akárcsak a karmájuk számát, de különböző módokat is kínál a felhasználásukra, például subreddit-specifikus tagságok megszerzésére, szavazásra, a platformon lévő alkotók jutalmazására, vagy fogadások küldésére.

A közösségi pontokat egyelőre csak két suredditen, az r/Cryptocurrency és az r/ForniteBR aloldalak felhasználói használhatják, de a Reddit tervezi, hogy a jövőben más közösségekre is kiterjeszti.

Mivel a közösségi pontok az Ethereum blokkláncon élnek, a felhasználóknak a pontok felhasználásakor gas feet kell fizetniük. Mivel néhány felhasználó nem rendelkezik ETH-val, vagy nem tudja, hogyan szerezze be azokat, a Reddit és az FTX partnersége lehetővé teszi számukra, hogy fiat valutát váltsanak ethereumra, hogy fedezzék ezeket a költségeket. Ezzel új rétegeket is bevonhatnak a kriptopénzek piacára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img