Jelentősen csökkennek a Crypto.com jutalékai 

spot_img

Új kereskedési jutalékrendszerrel áll elő a népszerű Crypto.com tőzsde. Ennek keretében már a limit ajánlatok ingyenesek is lehetnek (maker fee), ha elég CRO-t stakelsz és a megfelelő mennyiségű 30-napos volument eléred a tőzsdén.

Ha a pontos jutalékcsökkentések és a volumen követelmények érdekelnek, látogasd meg ezt a kereskedési jutalék kalkulátort a Crypto.com-on.

Válaszd ki a fenti legördülő menüből, hogy mennyi CRO-t stakelsz, keresd ki a sorok között a 30 napos volumenedet és megkapod a jutalékaid árát. Más jutalékokkal dolgozik a spot és a derivatív piac is.

Általánosságban elmondható, hogy a jutalékok most valahol 0,075% és 0,034% között mozognak, a fent említett követelmények függvényében. 


A Binance-en még mindig teljesen ingyen kereskedhetsz a BTC/USD páron. Ha a Kripto Akadémián keresztül regisztrálsz, akkor pedig minden kifizetett jutalékod után 20%-ot visszafizet a tőzsde.


Már a legkisebb stakelők is kapnak kedvezményt: 1000 CRO stakelése után 3%-os maker és taker fee csökkentést. 50 ezer CRO stakeléséhez pedig már ingyenes maker fee és jelentősen kisebb taker fee párosul. 

Az igazán nagyban stakelők, akik legalább 100 000 CRO-t tartanak lekötve, negatív jutalékot kapnak, vagyis a tőzsde nekik visszaad egy nagyon kis részt a jutalékból.

A tőzsde VIP tagjaira is új struktúra érvényes. Ők akkor érhetnek el 0%-os maker feet, ha a tőzsde teljes volumenének legalább 0,1%-át ők kereskedik 30 nap alatt. 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img