Jönnek az Atletico Madrid cipői a STEPN-re

spot_img

Az Atlético de Madrid és a WhaleFin, a STEPN alkalmazáson keresztül egy 1001 darab NFT formátumú, virtuális futballcipőkből álló kollekciót indít. Azok a rajongók, akik megvásárolják az NFT-ket, exkluzív termékekhez és élményekhez juthatnak hozzá.

A kezdeményezés az Atlético de Madrid és a WhaleFin közötti együttműködés része. Ők a klub főszponzorai és a hivatalos “digitális vagyon- és életstílus-partnerük”. 

A STEPN egy olyan kripto- és fitnesz alkalmazás, amely jutalmazza a felhasználóit a testmozgásért. A játékosok mozgással tudnak GMT tokeneket gyűjteni. A gyűjtögetéshez először vásárolniuk kell egy cipő NFT-t, amivel kereskedhetnek a belső piactéren is. Ezeket gemekkel is tuningolhatják. Ha megvan a cipő, akkor a telefonunkkal együtt útnak indulhatnak, hogy megszerezzék a napi jutalmat.

Az Atletico Madrid fémjelezte gyűjtemény összesen 1001 futballcipőből áll majd, amelyek három különböző csoportba lesznek osztva, ritkaságuk szerint. A 850 “gyakori” kategóriába került cipőt a klub spanyol és nemzetközi bajnoki címeinek szentelik és tartalmazni fogják a győzelmek dátumát és helyét. A 140 ritka cipő a stadionjainknak állít emléket. Végül a kollekciót 11 kivételes ritkaságú cipő egészíti ki, amelyek számozása 1-től 11-ig terjed, utalva a pályán lévő játékosok számára.


A STEPN és a GMT token gyűjtögetésével a Kripto Akadémia Gaming közössége részletesebben is foglalkozik. Nézz be hozzájuk a dedikált Discord szerverükre.


A cipők tulajdonosai exkluzív jutalmakat is kaphatnak a WhaleFin alkalmazásban. Minden NFT birtokos részt vesz egy sorsoláson, amelyen egy meccsbelépőt és egy ahhoz tartozó repjegyet és szállodai éjszakát nyerhetnek. Az “Uncommon” ritkaságú cipőt vásárló felhasználók egy hivatalos Atlético de Madrid pólót kapnak. Azok, akik kivételesen ritka cipőt kapnak, még exkluzívabb nyereménynek örülhetnek, mivel a csapat tagjai aláírják a mezüket.

A kollekció első körében 200 cipőt dobnak piacra, ebből az első 180 darabot a WhaleFin-en keresztül forgalmazzák majd. A fennmaradó 20 cipőt a STEPN fogja kiadni a saját felhasználói bázisának.

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek az első kollekcióra, az érdeklődőknek regisztrálniuk kell a WhaleFin alkalmazásán, augusztus 26-ig.

A klub által értékesített cipőkből származó nyereség 10%-át az Atlético de Madrid Alapítvány kapja a nemzetközi futballiskolák finanszírozására.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img